Velkommen til I Favn Værktøjskassen

Mors trygge favn…

I Favn er en særlig indgangsvinkel til børn. Den handler om at sikre, at den kærlighed vi føler for vores barn og den tryghed, vi ønsker det skal føle ved sin ankomst til verden, også er det som barnet faktisk kommer til at opleve. I Favn handler om at tage babyens briller på!

Når et barn fødes er det bedste sted for det at blive modtaget i en forælders kærlige favn! Her ”hører det til”. I Favn handler om både fysisk og psykisk at tage det ind til sig, have det tæt ved sig og forelske sig i det. Måske er det ikke noget der sker med det samme, men det gør ikke noget; alle er forskellige.

De følgende sider – som er delt op med praktiske punkter som udgangspunkter – giver indblik i nogle af tankerne og holdningerne bag I Favn. Brug det I synes giver mening for JER og JERES barn! Lad jer inspirere! Betragt det som en værktøjskasse, som I kan tage redskaber op af alt efter lyst og behov.

Med I Favn-tanker i bagagen kan du/I finde jeres egen stil og måde at være forælder på.

  1. VIGTIGT: Principperne er ingen ”recept” og det er ingen manual! Kun en række mulige valg – en værktøjskasse!

Og det er heller ikke en tjekliste for, hvor ”god” en forælder du / I er!

På de følgende sider kan du læse en oversættelse af den internationale AP-organisations formulering af tankerne og idealerne bag Attachment Parenting, så du kan få et overblik over, hvad det handler om. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om de forskellige tanker bag og få meget mere at vide om, hvordan man også kan praktisere I Favn på.

Vær så god at tage for dig af retterne 🙂