Det er med stor stolthed at I Favn Danmark kan præsentere
Den Royale Slynge-pakke:

Pakken består af følgende tre dele:

 

  1. En meget smuk lommeslynge i fed silke-brokade, mørkebrun med et elegant og diskret grønt påfuglemotiv. Slyngen har usynlig justering og kan vendes om – på den anden side er slyngen ensfarvet lysebrun. Slyngen kan ses på www.mammasmilk.com , men den er langt flottere end billedet kan vise.
  2. Den anden slynge er en specielt designet og syet ringslynge, produceret af Alma´s Moms indehavere. Se detaljerede billeder af den fantastisk flotte slynge her: http://www.almasmom.dk/product.asp?product=191&sub=55 Den er i chancerende lysegrøn/blå fed thai-silke og med broderet blomstermotiv på ”halen” – den er helt igennem fantastisk smuk og anvendelig – kan vaskes og bruges til børn op til flere år.
  3. Sidst men ikke mindst modtager Kronprinseparret en Patapum bæresele (både til mave og ryg) i lysebrun. Selen kan ses på http://www.babybiksen.dk/index.php?vare_id=521 . Selen kan bruges til børn fra ½-4 år og er noget af det bedste på markedet i henseende til komfort, bæreevne, ergonomi og funktionalitet. Den nem og hurtig at tage af og på og ser smart ud.

Pakken overbringes personligt i Det Gule Palæ / Amaliegade ca. 1. oktober, hvor hoffet tager imod gaver til kronprinseparret (der modtager gaver personligt). Indpakningen er hhv. fin gennemsigtig stofpose og cellofanagtigt papir incl. håndskrevne kort og andre flotte detaljer, følgebrev, brugsanvisninger m.v.

 

Jeg håber inderligt at vi ser Mary og / eller Frederik iført slynger eller seler 🙂 🙂 🙂

 

En stor og varm tak til alle bidragsydere, dem der har støttet ideen og ikke mindst Babybiksen og de øvrige samarbejdspartnere for deres medvirken i slyngekampagnen.

 

 

(September 2005)