Støt kampagnen:

Royal Slynge – En tronarving værdig

Vil du bidrage til at udbrede kendskabet til I Favn / slynger?

Kan du forestille dig Mary eller Frederik til en offentlig præsentation med Danmarks tronarving i en slynge? Kronprins Frederik har i et interview fortalt at han agter at have sine børn med på ryggen, selv når han er ude at repræsentere Kongehuset. Kronprinseparret har tydeligt bekendtgjort, at de vil have tæt kontakt med deres barn og at barnet vil komme med “overalt”. Det er intet mindre end oplagt at det royale par vil nyde stor glæde af en bæreslynge/-sele eller vikle. Den norske prinsesse er også blevet set afbilledet med sin baby i en slynge til et officielt arrangement. Som det mest beundrede par i Danmark vil kronprinseparrets praksis omkring tæt kontakt med deres baby, blid opdragelse og f.eks. brug af slynge have kollosal virkning på udbredelsen af kendskabet til værdierne bag “i favn”.

Vær med til at gøre slynger til det mest trendy indenfor udstyr til børn! Giv 50,- kr. og støt I Favn og slyngers udbredelse – til at starte med i det danske kongehus.

Evt. Overskud fra indsamlingen går til at udbrede kendskabet til I Favn,  I Favn Danmark, Slynger m.v.

 

NB NB NB  Hvis du ønsker at støtte udbredelsen af kendskabet til I Favn, slynger m.v., men ikke vil gøre det med folkegaven Royal Slynge, så kan du bidrage alligevel – bare mærk din indbetaling “ikke RS”.  Dit bidrag vil så gå til informations-materiale, plakater ell. lign. til udbredelse af kendskabet til I Favn, slynger m.m. (Se nederst om overskud fra kampagnen).

 

Vær med til at give Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik en komplet bære-slynge/vikle/bæresele-pakke særligt designet til Danmarks kommende tron-arving. Som det mest beundrede par i Danmark vil en optræden med slynge betyde hele verden for udbredelsen af kendskabet til slynger blandt befolkningen.

Slyngerne/selerne bliver udvalgt og designes i et klassisk smukt og moderne look og i de bedste materialer og stoffer. Der vil også blive udtænkt lækre detaljer  – Produktionen af slynge-pakken er påbegyndt hos Danmarks største forhandler af slynger Babybiksen.dk.

Den Royale Slynge-pakke vil blive overdraget til Hoffet et pænt stykke tid inden tron-arvingens forventede fødsel.

Vær med til at give Danmarks førende par og kommende tronarving en start med tæt kontakt…

Giv 50,- kr. og støt I Favn og slyngers udbredelse i det danske kongehus (til at starte medJ).

(NB. andre beløb modtages også gerne).

Sådan deltager du:

Indsæt dit bidrag på I Favn Danmark,

Nordea Foreningskonto:

Reg. Nr. 2133  Konto Nr. 4375-119-922

Husk: Oplys navn og e-mail-adresse (evt. almindelig adresse) på indbetalingen.

Hvis du ikke ønsker at bidrage til Royal Slynge men til øvrigt arbejde for udbredelsen af kendskabet til I Favn, slynger m.m., så skriv på indbetalingen: “ikke RS”.

  1. NB. NB. Kampagnen fortsætter efter omkostningerne til Den Royale Slynge-pakke skulle være dækket. Evt. overskud fra indsamlingen går til udbredelse af kendskabet til I Favn og I Favn Danmark, herunder slynger, materiale, oplysnings-kampagner og lignende af I Favn Danmarks arbejde. Hvis pengene på grund af travlhed, sygdom ell. andet ikke skulle blive brugt vil de blive overdraget til Foreningen Forældre og Fødsel som ligeledes gør et stort arbejde for udbredelsen af kendskabet til I Favn.